Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Boj? Boj! Bohabojné bojovnice, samo, že i bojovníci, atheisté, i věřící, bojují. Jak zhasnout svíci, protivníku, či protivnici. Na blogu, ne-li i v sednici. Pevně sedíce na zadnici. Dojmy, pojmy, emoce, i sem tam, snad, i fakta. Asi. Jó, zlaté to blogovnědiškuzní časy. Čimčara čimčim, čim svůj já tento ,,traktát" zakončím?

Třeba Dr. Plzákem. Snad neposadí to nikoho na zadnici až na zem. Viz. citace: ,,Zkušenosti jsou nepřenosné. Hubu si holt musí nabít každej sám!" Já k tomu jen skromně dodám v ještě jedné větě. V reálném, nikoli ve virtuální světě!

0 0
možnosti
Foto

Kdo bojuje? RK tady z tohoto serveru dela cirkus. Clanky by mely byt o znamych skutecnostech ci osobnostech nebo ctenare pobavit. Nekonecne osobnich blogu proti ruznym autorum, nekonecne bezoobsaznych a urazlivych prispevku proti vsem, nikdo ji to stejnym zpusobem nevraci.. Vas ten cirkus bavi? Ze nekdo plive a obvyklou praxi je trochu vytrhnout z kontextu,trochu prekroutit,reakci,ktera se nehodi smazat(viz napr zde ci u p.Brauna), svuj nazor k meritu veci ani argumentu netreba... S tim dlouhodobe souhlasite? Koho z venku ty vylevy zajimaji? Je veci redakce,zda chce mit tuto podobu serveru. Za mne spise trapne bez jakehokoliv prinosu. Snad ctenost vramci zdejsi komunity.

4 0
možnosti
Foto

Dobre,napisi to asi take v blogu,kdyz dalsi prispevek mazete a neumite obhahajit,protoze se pravdy bojite.... AT AE VAM VRACI PRESNE TO,CO DAVATE.

6 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

1) nikdy jsem se navyjadrila k ockovani starsi populace, na to si netroufam a prinos to mit mohlo/melo

2) protoze mam dve deti,navic s autoimunitnimi problemy,dost mne jako rodice zajimalo,zda mladi ockovani potrebuji a jake jsou vedlejsi nasledky. Dosla jsem k zaveru,po zkoumani dostupnych info,ze deti a mladi ockovani nepotrebuji, sami propagatori to uznavaji (Prymula), varuji pred tim autority (Thon,Koutna,Pekova a dalsi)a sve deti ockovat nedaji (Babis). Dost mi vadi,ze mladi od 16 let jsou nakloneni ockovani v bunkach u nadrazi jen proto,aby meli klid ( to slycham) a vlada se timto vyhyba konzultaci s pediatry a dalsimi odbornymi lekari,coz je oproti jinemu ockovani dost nestandardni. O sve i jine deti obavu mam.

3) V mem okoli dva lide prokazatelne umreli v dusledku ockovani (jeden na plicni embolii)a moje kamaradka zdravotni sestra ma tezke potize. To mne vedlo k zamysleni. Prace sester i lekaru si vazim,ale proc se musi ockovat,pokud maji protilatky (a casto maji,protoze s covid do styku prisli)? Proc vlada nechce protilatky zjistovat,pokud nejde o dceru premiera? Proc se moje kamaradka musela ockovat,aniz by mela stejnou vyhodu a ted ma poruchy krvetvorby?

3) napadla jsem skutecnost,ze vy argumenty zasadne nepouzivate, informace dle Vasich doznani v prispevcich Vas nezajimaji. Mate deti? Nechate je ockovat? Proc?

4) Vlada nas masiruje jednostrannou propagandou, denne strasi. Kampan pro ockovani,abychom mohli cestovat a neresit testy? To jsou jako duvody? S tim souhlasite? O tom,jak je to v zahranici mlci. O studiich mlci. Vedlejsi ucinky bagatelizuji. Protilatky uznavaji,ale zjistovat se nebudou... Dnes je jina situace a prominte,vy souhlasite s postojem vlady?

5) Vas nazor na podstatu veci neznam, tajite ho a nebo nemate. Znovu se Vas ptam, zda jste pro zjistovani protilatek? Zda jste pro ockovani deti? Zda souhlasite bezvyhradne s plosnym ockovanim vsech. Proc? Na jake autority se jako ucitelka s laskou k detem odvolavate? Plne souhlasite s denni propaga

1 0
možnosti
Foto

J59a95n 53Š32i59k

4. 10. 2021 5:58

V mém okolí prokazatelně na očkování nikdo nezemřel. Promiňte, ale je to stejně hloupá věta, jako ta, že ve Vašem ano. Copak podle našich sociálních bublin se dají vyvozovat nějaké závěry ;-) Očkování funguje, stačí když si porovnáme počty mrtvých a těžké hospitalizace s loňskem. Jaké další studie a kváky zubařů a kardiologů jsou ještě potřeba fakt nevím. Nevím proč je ještě poslouchat, stejně jako trestně stíhanou, ve stejné věci jako nějaký Janoušek, lhářku Pekovou, která se hrne do politiky, nepochybně kvůli poslanecké imunitě. Místo těch, kteří pronáší svá moudra do médií, aby byli zajímaví, bych Vám navrhoval, abyste se o očkování dětí poradila s jejích lékařem, který sice nemá honosné tituly a velké jméno, ale na rozdíl od oněch celebrit zná Vaše děti a jejich zdravotní stav a problémy. Hezký den

6 0
možnosti
  • Počet článků 482
  • Celková karma 13,22
  • Průměrná čtenost 827x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik