Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je pozoruhodné, jaká zvěrstva je člověk schopen stvořit. Provádět. A pak asi taky tihle zločinci po válce dál žili, možná klidně....Bůh prý stvořil člověka k obrazu svému. No, to je hodně velká metafora...kterou autor myslel bůh ví co. Možná tím ale myslel, že člověk je stejný ničitel jako Bůh sám. JHV ničitel, Šiva ničitel, Kálí požíračka dětí.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
Foto

:))Nejsem citlivá a rozervaná duše...a patřím sem. Jsou tu vesměs všichni diskutéři, co by se pro druhé rozdali...no a co s tím mám dělat, kdyz to říká pan Řezník;-D;-)???

0 0
možnosti
Foto

Pan Lustig byl takový, jaký byl. A měl úžasný humor. Bez dovolení budu citovat svého kamaráda, který s ním měl kdysi něco do činění a byl vnučkou pana Lustiga požádán, aby k Arnoštovým osmdesátinám řekl nebo napsal nějakou vzpomínku právě na Arnošta Lustiga. Kamarád se zamyslel, pak na Lustigovu vnučku upřel přímý pohled a pronesl: „Myslíte třeba to, jak mě Váš dědeček zvesela oslovoval ‚Ty **rvo?‘," což údajně zmíněnou vnučku Arnošta Lustiga opravdu pobavilo.

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D díky Martine a fajn neděli ti přeji:))

1 0
možnosti
Foto

Milá Radko, s Vaším textem jsem se seznámil a pokusím se ho vstřebat. A jestli je toto tečka za polemikou s K. Trčálkem? Hodně bude záležet na něm. Ve svém článku z 5. 2. o návštěvě Babiše v Budapešti si opět neodpustil rafinovaný bodanec: " ... nejsme Židy, abychom všechny přeplatili". Tak nevím ...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no pokud jste naprosto imuní vůči jeho druhu satiry, co ho nečíst? Zase vythujete větu ze skvělého blogu..... Uleví se Vám podle mě zaručeně.

4 0
možnosti
MJ

Milá Radko Urputná. Myslím, že Ti rozumím. Akorát já už dávno vystoupila... Ale nejsem Lhostejná, věřím. A že lidská mysl je strůjcem pekla, tak na to vem jed...

2 0
možnosti
Foto

Ďíky. A slibuji...čestné suché...finýto;-DV moc ti děkuji;)

1 0
možnosti
Foto

Vídat věci jednoduše, a to nemýlím v nějakém dehonestacnim smyslu slova je síla... Každému přeji objevovat je nejen, ale ve vrstvách a hloubkách často netusenych... To často až rve nitro. A jen pár jedinců má dar o tom ještě psát, nebo zpívat či malovat.. Pokojny víkend preju... :-)

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím... Ne nemýlím, zase jsem nezkrotil mobil:-)

0 0
možnosti
Foto

Jenom dvě poznámky.

Napsala jsi o Arnoštu Lustigovi : .. "jak objektivní pohled bez zášti na člověka představuje"...Arnošt Lustig je geniální autor a byl úžasným člověk, ale o Němcích řekl: "Vina Němců je neodčinitelná, nesmazatelná, věčná. Německý národ se tak provinil, že ještě po stovku let bude na jeho rukou krev.... Má na tento názor právo, ale Ty z něj nedělej adepta na svatořečení, Zasmál by se tomu.

Srovnávat pana Trčálka s Hieronymem Boschem, to je humorný důkaz toho, že o tom malíři víte i s tím diskutérem velký prd makový a je to navíc neskutečně absurdní srovnání.

1 0
možnosti
Foto

vítám tě... vím o něm z mnoha mých knih přivezených i z ciziny poměrně dost.Lustig - nic ve zlém, hůř to chápeš:) mám jeho názory přečtené z tolika zdrojů , že pohoda...Lustiga nepodezírej v čase novém z toho, co bys měl chápat jako výrok směr minulost:) a díky, Petře, že souhlasíš s tím, co tam uvádím - na tisíce let budou mít díky nacistům Kainovo znamení:) Přeji ti hezký večer:)

0 0
možnosti
Foto

já tě také zdravím... a přidávám a moc ti děkujiR^R^R^V

1 0
možnosti
  • Počet článků 481
  • Celková karma 13,06
  • Průměrná čtenost 828x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik