Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě k Prymulovi: Mně ani tak nevadí ta chybějící rouška (koneckonců byla hluboká noc a kromě paparazziů nikde ani noha:-)) jako fakt, že v době, kdy celý národ tzv. "suší hubu", lídr boje proti koronaviru sedí v restauraci a dvě hodiny tam konzumuje. Pochybuji, že celou dobu zůstali jen u kávy (Prymula kulantně hovoří o nápojích). Ta konzumace byla také nejspíš důvodem, proč se k jednání sešli právě v restauraci a ne v nějaké oficiální budově.

1 0
možnosti
MV

pekne napsany, Radko

jen...v cilem dennim kontaktu - .... zazraky se deji jen tam, kde se dit maji

hezkej vikend preju

1 0
možnosti
Foto

děkuju, Marku...:) tobě taky fajn dny.

0 0
možnosti

Ovčáčková, možná nepatrná, ale velice dobrá glosa.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Radko, článek je výborný a vaše jazyková ekvilibristika nikdy nezklame, nicméně doporučoval bych vám přečíst si Stopařova průvodce po galaxii. Nebojte, není to žádné sci-fi, jedná se víceméně o satiru s lehkými s-f proprietami. Je to jedna z nejpodnětnějších knížek tohoto světa, přičemž vedle obrovské zábavnosti a hromady skvělých úvah obsahuje jednu velmi cennou věc, a sice práci s perspektivou, vyšší úhel pohledu. (Dokonce se tam mluví i o prezidentech. A mimochodem, vaše masarykovské prizma vám nezávidím.)

Tohle čtivo – vedle Orwella a dalších – by podle mě mělo být ve škole povinné.

Hezký víkend, píšu v kocovině, tak snad to bude dávat nějaký smysl. Jestli ne, přičtěte to Hennessy, já za nic nemůžu.

0 0
možnosti
Foto

Jo a je to pentalogie.

0 0
možnosti
Foto

Radko, Delon doopravdy miloval jen své hafany, dokonce má pro ně vlastní hřbitov. Zatím co Delon končí, Ty máš ještě mnoho možností být šťastná. To Ti také přeji!:-)

1 0
možnosti
Foto

Dneska vím taky. Dneska bych si vybrala Tebe...doufam, že to Delon čte;)) V;-D

1 0
možnosti
JS

Je to tak. A celý ten příběh řízení našeho státu a jeho gradace je tak absurdní, že snad ani Václav Havel by tak absurdní drama nedokázal napsat. Kam se hrabe Ondřej Sekora se svým Kocourkovem stejně jako Gabriel Chevalier se svými Zvonokosy. Tohle by fakt nikdo nevymyslel.

0 0
možnosti
MJ

Ovčáčková, trochu osobně a trochu mimo... člověk by tak rád byl ptákem (jasně, že ne modrým), ve skutečnosti jsme se stali těmi žábami, co budou uvařeny... ale možná bychom se ještě hodili u voleb. To je asi jediná chvíle, kdy o nás jde. ToběR^

3 0
možnosti
Foto

no, dole k tomu cosi píšu. Jeden se přizpůsobí, pochopí a vnímá. Ale to se vážně nikdo nepoučí? Myslím, že Havel by si odpustil kritizovat pěšáky a jako zpětné zrcátko by omlátil některým na očích o hlavu vepře a zabijačky, a obědy v červených svetrech a to, co lidem vzalo chuť. Když už , chci se vařit ve Tvé blízkosti;-)V díky za čtení:)

0 0
možnosti
Foto

Karma, když Václav Havel nastoupil po Husákovi na Hrad, tak říkal, že se to tam musí vyvětrat. Po Zemanovi se to tam bude muset i deratizovat. Mně už se opravdu z toho odporného člověka zvedá žaludek, jen si na něho vzpomenu, nebo se o něm někdo zmíní.;-(

9 1
možnosti
Foto

Zkrátka dbát na oficiálnost věcí. Absolutně nechápu Prymulu, ale absolutně nechápu tu nekooperaci všech, kdy má prezident o každém pohybu vědět a přímo vyslat signál, že po predešlých malérech se bude vše uskutečnovat na oficiálních místech. Ne hospody. Ne zabijacky. ne někde obědy na chatách...ne. Je to jeden z momentů, proč se lidi ve špalíru poslušných ztratili. Že tohle nechápe náš pan otec a nechá věci dál plynout svým očůrávacím způsobem?...co na to tak říct... díky za čtení:)

2 0
možnosti
  • Počet článků 482
  • Celková karma 13,17
  • Průměrná čtenost 827x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik