Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak dobře, paní Kielbergová, spustím tedy “až takové opájení z předvádění svého umění“ a vyslovím opět slovo “práskač”, abych dal vědět, co jsem vlastně zač, to vše ve vražedných piruetách, kdy budu sypat jednu bodrou historku za druhou v krytu při náletu a ještě u toho budu krmit krysy. A navíc ostatním budu celonárodně (nejsem přeci troškař) křivit tvář jako chcíplotina, abych si u těch, co na morálku kašlou, udělal oko. Smutný vítěz v “domrvování národního charakteru”. Takový jsem já, trefila jste to přesně, nečekala jste v závětří jak špatný partyzán. Mám také kamarády, které sužovala StB, ba co hůř, StB přímo vyslýchala mě. Nebudete asi věřit, ale... na udání. Tak odtud asi ta nemístná přecitlivělost na bonzáctví.

A teď přeci jen k věci. Pominu jako vy případy “nahlášení” čínských mandarínů z PPF americkým kongresmanům nebo volby nových radních ČT do EU (tam ta udání působí opravdu groteskně) a přejdu hned k vámi vypíchnutému případu, kdy oligarcha rve kusy masa z tkáně EU dotací, takže bezmocným Čechům pod Babišovou totalitní botou nezbývá než spěchat do Bruselu. Nikde ve svém článku nejsem Babišovi advokátem, to mi snad přiznáte, ale opravdu si myslím, že ani zde nebylo nutno škemrat v Bruselu o nápravu. EU ať kontroluje použití i vyúčtování dotací, konečně, je to pěkný bič na členské země s neposlušnými teniskami, že. To ale vůbec neznamená, že jen laskavý do Česka povolaný protektor naše přičinlivé nahlašovače ospravedlňuje. Problém střetu zájmů-a ten tu evidentně byl-přeci vyvolal v parlamentu přijetí lex Antibabiš. A ti samí, co tento zákon prosadili, o pár měsíců později budou tvrdit, že Babišův střet zájmů tenhle zákon absolutně neřeší? Zpackali ho? A co se týká tvrzení: “až mi pan Prouza ukáže systém, kde nějaká naše organizace věnovala A.Babišovi nějaké peníze...” Ano, věřte-nevěřte, paní Kielbergová, Agrofert je příjemcem mnoha čistě českých dotací.

Snad jsem si u těch, co na morálku kašlou, tímhle článkem udělal oko-aspoň na punčoše, moc prosím.

10 0
možnosti
Foto

prostor jste dostal...a nezklamal... toť vše

0 0
možnosti
Foto

Musíte to vidět pod správným úhlem: pokud panu XY něco ukradnete a o to ohlásí policii, je to naprosto v pořádku.

Ovšem pokud pan XY ukradne něco Vám a jdete to ohlásit, pak jde o odporné práskačství.

1 0
možnosti

To je naprosto přesné. Z Vašeho příspěvku vyplývá, že demokratickým zvolením několika členů rady bylo někomu něco ukradeno. Bylo by možná dobré ještě doplnit komu a kolik.

2 0
možnosti

Váš názor na Švejka nesdílím, ale pod zbytek se mohu podepsat.:-)R^

1 0
možnosti

Z vyššího principu mravního, palec nahoru.VR^

3 0
možnosti

... z h l e d i s k a vyššího principu...:-)

0 0
možnosti

Děkuji, paní Kielbergerová.

2 0
možnosti
Foto

Tohle ani ale není důvod dávat si do hydeparku:) Jde naopak o žádanou reakci na článek a je jedno, že se tam v závěru objeví něco z diskuze :)

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, zkuste si ten konec článku přečíst ještě jednou a pomalu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 481
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 828x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik