Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Střelec z Ostravy měl pocit, že ho nikdo nechce léčit. Těžko říct, jak to bylo a co se dalo dělat. Nebudu tu soudcem.

Zdroj: https://kielbergerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738951

0 0
možnosti

Pán měl zbraň nelegálně měl by jí tedy i když by se nějaká strana rozhodla zabavit všechny zbraně. Strana která by se rozhodla zabavovat zbraně by dosáhla jen na zbraně legální tedy registrované tedy dohledatelné. O zbraně by přišel člověk trestně bezúhonný který vlastní ZP který má za sebou zkoušky s bezpečnou manipulací člověk duševně a fyzicky zdravý který si zbraň koupil a zaregistroval. Zbraně by zůstaly jen kriminálníkům vrahům feťákům a všem lidem co na ní v normálním světě nedosáhnou.Je na každém z vás jak si vyhodnotí která skupina je rizikovější.

Mezi neodborníky je značně rozšířená lež o tom že čím méně legálních zbraní tím větší bezpečí. Ne v Rusku prakticky nelze vlastnit legálně zbraň a opravdu tam není bezpečno v Mexiku také nelze vlastnit legálně zbraň. Příklad z poslední doby odzbrojení ve Venezuele jinak zajímavé je všimnout si že KAŽDÁ diktatura začíná s tím že odzbrojí obyvatelstvo.

Vaše věta "nepřeju si současný stav vyzbrojení společnosti posilovat" zde budu jen hádat. Totiž střelecká veřejnost už 5 let bojuje za zachování současného stavu. Ne opravdu máme jeden z nejlepších zákonů na světě a chceme ho ubránit proti EU/EK to že si veřejnost myslí že střelci chtějí zbraň do každé rodiny je majstrštyk aktivistů kteří tuto lež vytrvale rozšiřují. Ti stejní aktivisté tvrdí že se směrnicí EK souhlasí protože jsou rádi když střelci příjdou o automatické zbraně protože kdo potřebuje doma zbraň která vypálí 800 ran za minutu. Opět lež kterou aktivisté šíří. Automaty jsou u nás zakázané a víc už zakázat nejdou. Stejně tak i doplňky nebo různé úpravy které změní poloautomat na automat jsou zakázané.

3 0
možnosti
Foto

Už jsem psal, zlaté časy praků, cepů a podobných nestřelných zbraní, i když prakem se také střílelo, ale byla možnost úniku. Radko R^ a pokud možno povedený konec týdne!

1 0
možnosti

Ta scéna s Michaelem D. se mi vybavuje často... Máš pravdu, Radko. A je tu ještě jeden aspekt. Už dlouho mám pocit, že všichni chtějí mluvit. Ale není, kdo by poslouchal.

2 0
možnosti
Foto

V přiznávám skepsi. napsala bych toho víc. to není jenom klausovsky nastartovaná ekonomizace všeho všeho, to je dneska rozplétání marasmu uplně u všech. Řešíme kauzy politiků, a nevidíme, že absolutně neřeší nic pro lidi Platíme si hádání ve sněmovně a mrskání koblih a karet na stůl. Jsem zklamaná asi skoro ze všech. takže mě už taky dostali.. asi...

hodně na tebe myslím...jávim. V

2 0
možnosti

VR^V velké souznění, navíc bych to asi já tak citlivě nenapsal

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

,,Svět je krásnej, svět je zlej,

hej Jude, věř v něj,

do vínku nám dal víc ran a boulí.

A do těch ran ti sype sůl a láme hůl,

tak vládne nám svět,

tak s námi koulí. ..."(M. K. HEJ JUDE)

4 0
možnosti
Foto

Celkem souhlas ale POPRAVA opravdu ne! Vražda to byla a pachatel nebyl popravčí, ale vrah!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS