Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za jedničku a milou úvahu. Ani u nás doma není Mikuláš co bejvával - holt nejsou děti. Ale stejně ty moje dvě dospělky dostaly sáček s výslužkou.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

všem moc děkuju za to, že jsou... mohlo to včera dopadnout blbě:)) prozatím děkuji za podpisy, za součet lidu, který těší i za Vaše hezké poznámky k věci a ke mněVR^;-)

1 0
možnosti
Foto

Netušíme, co se dělo... někteří zní tajemně! ;-)

1 0
možnosti
JS

Radko, díky za nakouknutí do normálního světa. On je nějak čím dál míň normální a čím dál složitější. I čert aby se v něm vyznal. Podle mě musí v pekle organizovat čím dál náročnější kursy pro čerty, aby to přitom svádění duší vzali za správný konec. Ale čerti jsou učenliví. I když si myslím, že přes jejich ohromnou snahu a píli a dílčí úspěchy, celkově na body přece jen vyhrává Mikuláš, andělé a Ježíšek.

2 0
možnosti

Ano, četla jsem:-))

0 0
možnosti
Foto

průběžně děkuji za další okrsek v sečtení zbylého liduR^V:-)

1 0
možnosti
Foto

ne, děkuji za průběžné, ne... děkuju průběžně, děkuju za průběžné průběžně... nebo nevim:)))

1 0
možnosti
Foto

R^:-) Jen s těma ženskejma a peklem si nejsem až tak jistej. I ženský dokážou dělat peklo i na zemi. A u nebeský brány sv. Petr povídá k zástupu žen:,, všechny čelem vzad, a hajdy do pekla!". Všechny, až na jednu, tedy vyrazí tam, kam jsou posílány. A Petr dodá: ,,a vemte sebou i tu hluchou!";-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Radko, stejný problém jako s čerty máme i s Ježíškem. Včera nám osmiletý syn oznámil, že dárky nosí rodiče. A nic už nebude jako dřív... Karma nejen za text, ale i za po čertech pěkné kresby.

2 0
možnosti
Foto

Krásně píšete a kreslíte, Radko :-):-):-)

Viděl jsem před chvílí někde kreslený vtip, jak stojí Mikuláš s houfcem čertů před bránou Pražského hradu. A říkal: "Tak kluci, já tady počkám a vy běžte dovnitř". ;-D

Vzpomínám na kamaráda mého otce. Byl malíř, měl křestní jméno Mikuláš a byl vysoké statné postavy. Neuvěřitelně rovné držení těla. Dost pravidelně se v té době stávalo, že když byla 5. prosince večer nadílka, přišel Mikuláš, který byl nápadně vysoké statné postavy. Rovný jako svíce... Čerta dělával strejda a to byl velký srandista, stále to s ním šilo. Kdo byl hodný, dostal v pytlíku s nadílkou třeba jablíčka a kdo zlobil, měl tam pár kousků uhlí. Tož tak, viděno tehdejšíma dětskýma očima.

4 0
možnosti
Foto

No jo, když ono pro mě v mých devíti letech bylo zklamáním, že Mikuláš má stejné tepláky s lampasem jako o pár let starší sousedka. A moje děti naštěstí nikdy v čertech neodhalili své starší sestřenice. O tom až někdy jindy (to je douška pro Majku Šípkovou, kdyby sem náhodou zabloudila).

2 0
možnosti
Foto

děkuji za průběžné výsledky sčítání zbylého liduR^V:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,94
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik