Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Babič se Chvilkařů tak strašlivě nebojí a tak děsně jsou mu u paty, že raději "odvážně" zmizel. A pro jistotu nechal v plátku METRO natisknout fake o úplně jiné době začátku shromáždění na Letné. Chytrost nejsou žádné čáry! ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Pan Babiš, omluva za překlep

1 0
možnosti
Foto

:-)všem děkuji za příspěvky a za čtení:)...za Váš čas:)

1 0
možnosti

Paní nebo slečna Radka hodně dává na "srdíčko", prostě to tak cítí. Ať tedy pochopí, co cítí ti ostatní. Nikdo neupírá milkařům právo na demonstraci, ať si každý demonstruje za co chce. Jenže já za jejich prohlášeními cítím, že kdyby někdo svolal demonstraci třeba na podporu Babiše nebo proti svaté Grétě, tak budou považovat za svou svatou povinnost tuto znemožnit. A proto jsme znepokojeni, zvlášť když se tam nacházejí jedinci s Marxem na tričku, o klimatických bolševicích ani nemluvě.

Ostatně, Radko, vám jako intelektuálce nepřijde poněkud nechutný ten klip, kterým ti komedianti zvou na demonstraci? Vždycky jsem považovala tu pasáž o vyhnání krále Kazisvěta všeholidem za úlitbu režimu, no a teď se nám ta socialistická rétorika vrací, že? Je módní vyčítat Vávrovi husitskou trilogii, ale novoměstská radnice s připomínkou defenestrace nám starším jeho filmy okamžitě připomene. A není snad znakem nás čecháčků, že čekáme na Blanické rytíře? Opravdu mám podezření, že si to Babiš zaplatil;-D.

2 0
možnosti

za jejich prohlášeními cítím, že kdyby někdo svolal demonstraci třeba na podporu Babiše nebo proti svaté Grétě, tak budou považovat za svou svatou povinnost tuto znemožnit

...................

Už se něco podobného stalo.

Zcela legální demonstraci svolanou poslancem Okamurou sice neznemožnili, ale záměrně rušili rámusem, aby nebylo nic slyšet.

1 0
možnosti
Foto

Komu vadí? Mně tdy ne.. Aspoňje na co koukat..;-) A také komu se smát - a koho litovat. Veselé juchání a jásání - jako za komunistických májů a slavných "říjnových revolucí "vám přeji. . A mávátka a lampiony s sebou. A nezapomenout ani na pláštěnky, deštníky a pleskačky slivovice, budou se hodit. .A hlavně nohy v teple. My ostatní budeme vzpomínat na "máme holé ruce" doma u krbu - u nedopitého svatomartinského vínka. Šťastné pořízení... ;-D

5 3
možnosti
Foto

musím se přiznat, že vás dost možná smažu. protože jsem vás několikrát prosila, abyste mne míjela..paní Pantlíková. Vy to sem napsat můžete a já vás mohu smazat. svoboda... A ne proto, že bych se s tím od vás nepoprala, ale protože jste se jednou předvedla pro mne tak strašně, a to vůči seniorům, že bohužel.

2 0
možnosti

J65i13r13i 56B29o55r

15. 11. 2019 12:42

Když kdekoliv ve světě demonstruje nad 30 000 lidí,proti čemukoliv je nám to prezentováno jako vůle lidu,odpor proti neúnosné situaci, síla národa,atd. U nás se sejde 250 000 lidí a ti samí to nazývají jako řvoucí pomatený dav který je někým odněkud řízen a nerespektuje volby. "Chvilky" vadí, a to je dobře.Tak zítra.EU

7 1
možnosti

Ahoj, Radko. Tam, kde se daří aktivnímu občanství, tam se daří i demokracii. A platí to i naopak. Jak to tak vidím z diskuze, máme před sebou ještě pěkný kus cesty.R^

8 0
možnosti
Foto

Přesně tak! Dozajista ani Chvilkaři nejsou žádní "spasitelé", o to vůbec nejde. Jde o o aktivní zájem občanů o politiku. To je kupodivu tím, co vrchnosti vadí. Paradox jako hrom - Demokraticky zvoleným politikům vadí aktivní občané, kteří se zajímají o dění a dávají to veřejně najevo. Vadí jim aktivní, o dění se zajímající občané, kteří se nenechají opít rohlíkem (koblihou).

7 1
možnosti
Foto

Velká karma! Strach z "Chvilkařů" pramení i z toho, jak dokázali tak obrovskou akci zkoordinovat. Měl bych malou radu - je potřeba jít dál. Ze zkušeností svého bývalého působení v komunální politice bych doporučil, že by měla přijít na pořad petice. Její výhoda je, že jde o cestu zcela poklidnou, ale kde jsou požadavky černé na bílém. A koncipovaná tak, aby z ní byl patrný "program", na jehož absenci se odpůrci vymlouvají.

R^R^R^

6 2
možnosti

Kdo podle vás má chvilkařů strach?

Z chvilkařů nikdo strach nemá. Rozumným lidem jsou pro smích a nic jiného.

Ať se tam klidně sejdou.

U voleb to projedou jako Napoleon u Lipska.

A petici si klidně mohou udělat, jakou chtějí. V tom jim též nikdo nebrání

7 3
možnosti
Foto

Dávám karmu s radostí, že to někdo vnímá stejně jako já. Radko, pěkný víkend. R^

8 2
možnosti

Tak sympatická, ale tak naivní. Máte nějakou představu, co by se dělo, kdyby Zeman i Babiš podali demisi. Kdo by byl (i) ti hrdinové, kteří by nás nasměrovali na tu správnou cestu? Že by Minář nebo Hrušínský se Štěpánovou nebo Kalousek s Němcovou ?

9 3
možnosti

No než Zeman by asi byl lepší i robot Emil. A jinak - napadlo někoho někdy před volbami, "roboha, vždyť nám nemá kdo vládnout"? Vždycky se někdo najde. Od revoluce jsme premiérů měli kvanta a myslím si, že většina z nich nebyla horší než Babiš. Takhle už se dopředu předjímá, že Babiš je vlastně nanahraditelný, že bude vládnout na věčné časy a nikdy jinak.

6 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS