Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře, nezoufejte, co se dá dělat, tak zkuste přečíst nějaká ta písmena v té řadě nad tím. A nešvindlujte...jedno oko musíte mít zakryté:) tak...:) dekuju za čteníR^ A teď uši...:)

1 0
možnosti
Foto

R^VR^ Dobře, že o nich píšete, Radko, dobře, že voláte...

Mezi srpnem a říjnem 1989 vypadala naše společnost jakoby v křeči, režim dělal tvrdá preventivní opatření proti možným shromážděním občanů. Podařilo se například otupit očekávanou demonstraci na Václavském náměstí v srpnu 1989. Až natolik, že si komunisté mysleli, že to mají v hrsti. Na 28. 1989 října si představitelé disentu mysleli, že se podaří uspořádat velké shromáždění občanů, ale nebylo z toho nic moc, na Václavák přišlo údajně jen zhruba tři tisíce lidí, kteří se stali terčem policejní brutality. Disidenti byli v těch dnech "lovnou zvěří" estébáků, prakticky všichni byli zadrženi a Václav Havel byl na několik dnů vsazen do vězení. A pak to v listopadu prasklo...

6 0
možnosti
Foto

Chvilkari.... Jsou asi jen na chvilku. Podle mne zcela zbytečna letenská setkání. Představila bych si "sraz" někde na dálnici D1 a přilehlých důležitých velkých silnicích, blokáda, v tichu a míru. Všichni by pochopili, nikdo by nemusel recnit a zvecnovat se. Jen zastavit, dát blinkry, koupit si kafe a jídlo na velkou party...... Myslím, že takové party by si politici brzy všimli. ;-)

R^

1 0
možnosti
Foto

Kdyby to kafe a párky v rohlíku byly zdarma, určitě by si všimli a zúčastnili se. ;-D

1 0
možnosti

Taky se mi po Havlovi stýská, ale věřím, že tam, kde teď je, v astrální oblasti, nepřestává pracovat pro dobro své země i planety. Nebyla náhoda, že si tak rozuměl s dalajlamou, neboť ten má víc než kdokoli jiný zkušenosti s opětovnou prací pro svou zemi v pozici vysoké duchovní autority. Hezký den.

5 0
možnosti
Foto

děkuji Vám moc za čtení i příspěvek:)

0 0
možnosti

R^R^.

Ano, o VH jsem se taky bál. Jemu jsem přál zdraví jako člověku, kterého jsem měl moc rád, moc si ho vážil a moc ho obdivoval. MZ přeji zdraví jako člověku, kterého sice nesnáším, ale holt, jakáž pomoc, je to taky člověk.

5 0
možnosti

Ten u něhož litujete, že už dávno není prezidentem, tady s námi zůstává díky tomu, kam směřuje ta Evropa, kterou on tolik chválil.

Směřuje do naprostého úpadku a krize non plus ultra, přesně tedy tam, kam ji nasměrovali politikové jeho ražení.

7 5
možnosti
Foto

:-) dobrý den, předně děkuji za čas a Vaše čtení a pak nabízím prostor na popis Vašich kroků Evropy tak, aby směřovala správně. Udělám všechno, co bude v mých silách Vaši tezi v mnoha postižených zákoutích všemožných problémů a vychytávkách v řešení dostat ku slyšení do Bruselu:) Cíl je blízko Vás:)

5 0
možnosti
Foto

Radko, MLUVNĚ a NEMLUVNĚ nejen, celý článek mě velmi uspokojil. Ať jsi celý nový týden jako v bavlnce! :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Dvakrát do téže řeky nevstoupíme... ale i tak to bylo štěstí. :-)R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,93
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik