Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Já myslím, že je lepší chodit pěšky.

0 0
možnosti
Foto

Já tomu nerozumím, takže je bezva, že jsou ve vlacích kupé pro ženy a v těch kupé sedí muži? Jaký to má smysl? A proč s průvodčím zavírat paní Šichtářovou? Aby jí vysvětlil, že ČD zřídily kupé pro ženy, ale průvodčí přivře oko i nad mužem? Firma nastaví nesmyslné pravidlo, zaměstnanci ho nedodržují, takže je všechno v pořádku? To je na mě moc.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju za čtení a Vámi se s diskuzí loučím... kopíruji sem můj text pro pana Jaroslava Kvapila, který vidí věci podobně. Hezký den.

K téhle milé službě, kde jde docela dost o to nejtěsnější vnímání věci v nějakém okamžiku - potřeb jeden druhého - jen doplním to, co tu prostě nevysvětlíte, zvlášt když docela normální průvodčí z toho kupé nevyhodí ani manžela a ani nějakého naprosto v klidu dědečka...

,, Dobrý den, já sice vím, že pán je manžel, moc mě to mrzí, ale mám tu paní, kterou chci zhlediska chování klientů v kupé raději přesadit, tak Vás poprosím o místo, jste ve vyhrazeném kupé pro ženy, moc děkuju... úsměv, pochopení a jednoduché vyřešení zhlediska nabytých větších pravomocí průvodčího, který má omezený čas v přeplněném rychlíku hledat pro paní místo, namísto toho, aby dohlížel na bezpečnost provozu vlaku po celou dobu jízdy.Spokojená klientka, která se ráda vrátí, spokojený průvodčí, který využil možnost rezervace jednoho jediného kupé pro tyto případy:)a který dělá čest svému povolání - být pro pasažéry nekonfliktním příjemným v konání své služby. Svět je rázem hezčí.

1 0
možnosti
Foto

Já si nemůžu pomoct, já mám vlaky moc ráda a ten posun k lepšímu nelze přehlédnout. Už to kafe za 10 Kč (wow!), lepší čistota, ochota, cenová dostupnost, etc. Ano je pravda, že zodpovědnosti různých organizací spravujících železnici, vlakové soupravy, apod. se někde překrývají a někde se nedoptáš, kdo za to může, protože to jeden hází na druhého a vlastně ani neví, v čí kompetenci ten daný problém je.

Tenhle blog mne moc potěšil, protože nehledá senzaci á la Tosoupoměry a Kamtohlepovede. Je to o lidech, ale nejen o těch v uniformách. Dík, Radko. R^:-):-):-)

4 0
možnosti
JV

Kdysi za "bolševika" bývala ve vlacích kupé pro matky s dětmi. Bývaly vozy kuřácké a nekuřácké. Také občas byly zařazeny spací vagony, v rychlících na dlouhých trasách. Chybělo rozdělení vagonů na ty pro požívače alkoholu během jízdy a pro cestující během jízdy abstinující, na dejších trasách by jistě bývalo mnohými vítané, leč nikdy se nestalo. Kupá vyhrazené ženám, pro pocit bezpečí, asi by mělo být doplněno o uniformovanou strážnici, aby to bylo jisté. Také by bylo dobré zakázat vstup do vlaků zlodějům; to jen tak pro vylepšení bezpečí.

2 0
možnosti
Foto

Jj, tak to bylo. Maně vzpomínám na beznadějné hledání místa v "tom správném sektoru".

0 0
možnosti
LB

Řada českých měst si nechala zpracovat tzv. pocitovou mapu bezpečí. Předchází jí průzkum, v němž lidé sdělují, která místa považují za málo bezpečná či přímo riziková, jinými slovy - kde se bojí. Podle toho pak města nastavují bezpečnostní opatření - větší pozornost policie a použití kamerového systému.

Cílem těchto opatření je zvýšení komfortu obyvatel města a tím i zlepšení kvality jejich života. Myslím, že zřízením zvláštního kupé pro ženy ve vlacích má úplně stejný smysl.

Fakt nechápu, proč to některé lidi tak irituje. To už jsme na tom tak špatně, že nejsme schopni se navzájem pochopit a vyjít si vstříc?

4 0
možnosti
Foto

ne, jsme jako děti,věčně si užárleně sledujeme výhody pro druhého...a strach o tu věčnou spravedlnost. Vymahače práv přímo miluju... jejich tolerance k ostatním je vždycky už složitější.

2 0
možnosti
TH

To jsou ale bláboly. Antikarma.

1 0
možnosti
Foto

jestli máte antibrýle a antimonitor děkuji Vám za antičtení:-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

játovědělažepřijdete;-D;-) děkuju Vám ,Jiří, moc, jste milýV

0 0
možnosti
Foto

děkuju všem za diskuzi...lehce odbývám... řeším úraz ,který se před týdnem úrazem až tak nezdál...náhle objevená dvojitá zlomenina:-/:-/:-/...takže trochu nervy a pro jasné bratrstvo pouhá slunce a srdce... mí havloidi mi rozumějí:)) děkuju ale všem, to myslim vážně.:-)

7 0
možnosti
DP

Dvoji zlomenina neni zadna legrace, ani jednoducha (a ja vim, co to znamena, mel sem zlomene, i kdyz ruka byla" jenom" nastipnuta v zapesti, vsechny ctyri koncetiny, nastesti ne najednou;-)), tak Vam preji a drzim palce, at to v poradku ustojite:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS