Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bílí koně hrabou netrpělivě nožkou mezi spadaným listím... a já v tom listí našla ještě bedly... Martin je pro mě nejmilejší jméno... víc říct nemůžu. Martinům tady na blogu všechno dobré... a ToběV:-), Krásně jsi to napsala. Musíš vydat kalendář krásné paní Radky...

2 0
možnosti

!! Radčin kalendář si zamlouvámR^R^R^

3 0
možnosti
Foto

źádný nemám... jen a jen sklo, Josefe...ale moc Vám děkuju:-)V

0 0
možnosti

J71o76s49e16f 98H45e70j87n29a

11. 11. 2016 11:19

Radko, děláte chybu. Kdybych byl mladší, pomohl bych vám s produkcí. Váš kalendř by nebyl prodělečný!!

1 0
možnosti
Foto

snažím se být soudná....:-) ale opravdu Vám hodně moc za to hezké ,,vyznání,, děkuju... třeba... třeba si mne někdo najde:)))))))

0 0
možnosti
Foto

hlavně, aby byla jedlá, bedla... abychom se setkaly... Moc Ti, Magdo, děkuju. Vydat... jsem v tomto panna... leč u každého druhého blogerra čtu, že cosi už vydal... tak začnu sbírat nouhau... a pak se budu koukat na hromadu a komín mé neudané tvorby doma:)))) tedy děkuji vám všem zájemcům... čehož si opravdu a bez legrace vážímV

0 0
možnosti

Milá panno v tomto, cosi vydat, umí kdekdo ... důležité je dostat svou tvorbu k lidem (to znamená prodat) ... důležitější je zaujmout ... být svá ... jedinečná ... a to Ty umíš ... i prostřednictvím svých obrázků. Nejdůležitější však je milovat ... a být milována ... a usmívat se každé ráno po probuzení ... jenže ... to umělci často nedělají ... umělci většinou trpí a řežou si uši .-)

0 0
možnosti
Foto

no, nějaký uši ještě mám:))) děkuju ti... a trpím trpím trpím na čokoládu, sluneční brýle, a dámské rukavice, či návleky na ruce, co je skryjí až k prstům.... :-) a vytrpím mileráda i babiččinu baramboračku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 480
  • Celková karma 13,38
  • Průměrná čtenost 830x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik